Sää vaikuttaa hyvältä – tässä vielä viimeiset vinkit, tiedot ja tarjoukset ulkoilmaleffateatterinäytöksestä

lo_katsomo_hitohyva

Lämpimästi pukeutunut norppabongari Kehruuhuoneella. Kuva: Arttu Muukkonen

Kaunis syyskuun alun perjantai, lämmin pimenevä syysilta, hieman lämmikettä pöydässä ja loistavia elokuvia valkokankaalla ulkoilmaleffateatterissa – näistä kaikista on tämän illan Hito hyvän ulkoilmaelokuvateatterinäytös koottu.

Illan ohjelmassa muutos

Kehruuhuoneella elokuva-alueelle pääsee jo kello 18. Silloin aukeavat myös Hito hyvän ja Suomen luonnonsuojeluliiton esittely- ja myyntipisteet. Luvassa paljon jännittäviä tuotteita ja norpanbongausta!

Kello 20.00 alkaa ohjelma. Luvassa on esittely Norpanbongaus-dokumentista, Seppo Äikkään harmonikkaesitys sekä maailman ensi-ilta itse Norpanbongaus-dokumentista.

koeputkiaikuinenPienen tauon jälkeen jatkamme aiemmista tiedoista poiketen toisella vanhalla kotimaisella elokuvalla. Mestarinäyttelijä Simo Salmisen muistoa kunnioittaen Kauniin Veeran sijaan esitämme Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit -elokuvan vuodelta 1979. Salmisen poismeno pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana tuli eilen torstaina. Kauniin Veeran näytämme joskus tulevaisuudessa.

 

Kehruuhuoneelta loistavat leffaeväät: suolaista, makeaa ja Norppa-olutta

Elokuvanäytös järjestetään Kehruuhuoneen pihalla, ja piha-alue kuuluu anniskelualueeseen. Niinpä elokuvaillasta voi nauttia sivistyneesti myös alkoholituotteista nauttien.

Kehruuhuoneella on tarjolla muun muassa Norppa Pale Ale -olutta, joka on Hito hyvän luoma amerikkalaistyylinen olut.

Kehruuhuoneen leffaeväslistalle kuuluu normaalien herkullisten suolaisten ja makeiden tuotteiden lisäksi seuraavanlainen valikoima:

– Limppari ja pulla 5€
– Kahvi/tee ja marjapiirakka 5€
– Minttukaakao ja amerikkalainen suklaakeksi 10€
– Täytetty Croissant ja lasillinen (12cl) talon valko- tai punaviiniä (Murviedro) 10€

 

lo_pipo_hitohyva

Kun pipo on päässä, ei leffanäytöksen jälkeen ole järki jäässä! Kuva: Arttu Muukkonen

Pukeutumisvinkit illaksi

Sääennusteen mukaan illalla lämpötila pyörii lähellä 15 astetta. Parin tunnin leffanäytöksen aikana saattaa siis hieman vilukin yllättää. Suosittelemme aiempien näytösten perusteella seuraavaa:

– Pukeudu lämpimästi. Lämmin takki, paksut housut, villasukat, lapaset. Kaikki lämpimät materiaalit toimivat hyvin, kun istuu paikallaan.

lo_viltti_hitohyva

– Ota oma viltti, fleece tai muu lämmin kangas mukaan. Voit kääriytyä siihen joko yksin tai oikein porukalla vierustovereiden kanssa.

– Istuinalusta. Pefletti tai vastaava istuinalusta eristää ja pehmustaa samanaikaisesti. Elokuvaelämys paranee huimasti!

Huomioittehan, että ulkoilmaleffateatterissa ei ole numeroituja istuinpaikkoja, vaan ensimmäisenä paikalle saapuneet pääsevät valitsemaan paikkansa ensimmäisenä.

Leffasta, norpista ja muusta kesän touhusta olemme julkaisseet tänä kesänä useita artikkeleita. Tässä ne vielä listattuna, jotta voit valmistautua leffanäytökseen varmoin mielin:

Hito hyvä päättää kesän Kehruuhuoneen ulkoilmaleffateatterinäytökseen – ensi-illassa tuore Norpanbongaus-dokumentti

Norppapora ja 15 muuta jännittävän kiinnostavaa tietoa saimaannorpasta

Norppadokkarin kantavat taustavoimat: muusikko J. Kiesi ja elokuvaaja Lauri Aapro

Hito hyvän ja Kehruuhuoneen ulkoilmaleffateatterinäytös perjantaina 4.9.2015. Lippuja ennakkoon Kehruuhuoneelta, kello 18.00 alkaen ovelta. Liput 10 €. Lipputuloista 10 prosenttia lahjoitetaan Suomen luonnonsuojeluliitolle. Tervetuloa!

 

Comments are closed.