Hito hyvän kesä on täynnä klassikkoja ja uutuuksia

hitohyva_tuotekollaasi_web

Hito hyvän tuo Lappeenrannan suvea sulostuttamaan useita upeita tuotteita. Jo klassikoiksi nousseet Mie <3 LPR -paidat ovat valikoimissamme sekä miesten että naisten leikkauksilla. Myös Metropoli-paidat hienoine kuvituksineen löytyvät sortimentista sekä aikuisten että lasten paitoina.

Tietysti kesään kuuluvat myös Mie <3 LPR -mukit, vety-tatuoinnit, Ankkuri-t-paidat sekä monet muut ihastuttavat suorastaan hito hyvät tuotteet! Muun muassa suosittu Öljypuun kanssa yhteistyössä valmistettu Matruusi-chilisinappi sopii erinomaisesti esimerkiksi Norppa-oluen ja makkaran kanssa nautittavaksi.

 

Hito hyvä ulkoilmaleffanäytös on loppukesän kohokohta

Hito hyvä katsomo.

Kesällä 2014 elokuvia katseltiin Wanhan Makasiinin terassilla – tänä kesänä siirrämme katsomon isompaan tilaan eli Kehruuhuoneen edustalle.

Kuvausryhmämme kokoontuu kesän aikana kuvaamaan norpanbongausdokumenttia. Aikomuksena on nähdä norppa muuallakin kuin jalon juomamme etiketissä, joten kuvausryhmä on valmistautunut asuin, purjevenein ja kiikarein tätä tehtävää varten. Dokumentin ensi-ilta on perjantaina 4. syyskuuta Kehruuhuoneen pihalla järjestettävässä ulkoilmaelokuvateatterinäytöksessä. Leffanäytöksessä katsellaan pimenevän illan aikana myös muita Lappeenrannasta kertovia klassikkoelokuvia. Varaa jo ilta kalenteriisi!

Hito hyvät tuotteet ovat myynnissä tänä kesänä Pusukioskilla ja Matruusi-sinappia lisäksi Iderissä Kauppakadulla. Lisäksi järjestämme viikottain pop up -myyntipisteitä ympäri Lappeenrannan, joten seuraathan meitä Facebookissa, jossa tiedotamme tapahtumistamme. Tervetuloa Hito hyvän kesään!

Comments are closed.