Uudet Metropoli-kassit sopivat upeasti citynaisen ja -miehen olalle

blue_96B3114

Hito hyvän suositut Metropoli-kassit ovat jälleen täällä ihastuttavan kesäisissä kuoseissaan.

”Tutkimme katumuodin trendejä aiempaa tarkemmin tänä keväänä, kun suunnittelimme S/A16 -mallistoamme”, kertoo Hito hyvän toimitusjohtaja ja nyt myös trendihaistelijana tunnettu Arttu Muukkonen.

Hito hyvän kangastuotteet ovat pantteriboksereita ja vetystringejä lukuun ottamatta luomupuuvillaa, niin myös nämä kestävät ja jämäkät kangaskassit.
”Kun näimme värimahdollisuuksien joukossa koodinimen hot pink, tiesimme, että näitä tarvitsemme valikoimaamme aivan heti. Kangas hehkuu iloa, pirteyttä ja kuumaa pinkkeyttä”, puhuu väriasiantuntijana kassiprojektissa käytetty Hito hyvän taiteellinen johtaja Samu Koskinen.

 

Tori on trendikäs shoppailukohde – myös Lappeenrannassa

Kuten muissakin merkittävissä kaupungeissa, myös Lappeenrannassa kauppatori on kaupungin keskus, sydän ja kohtaamispaikka, kuin muinainen agora, jossa vapaat miehet ja naiset käyvät vuoropuhelua maailman ideaaleista. Vetykioskien äärellä kokoontui kuvauspäivänäkin niin sanottu katuparlamentti, joka paitsi ihaili, myös ihmetteli Hito hyvän citynaisen liikkeitä pitkin rustiikkisen torimme kojuja ja tarjontaa.

Tässä siis vinkit kangaskassiemme väriyhdistelmiin kesän muotikuvausten hengessä.
Kuvat nyt myös muotikuvaajana tunnettu valokuvaosastomme johtaja Arttu Muukkonen. (Mallina Iiris. MUAH: model. OOTD: ks. kuvat.)

Trendikäs torikierros, olkaa hyvät!

pink_96B2883

Värikkäät kukat näyttävät, kuinka myös Hito hyvän kangaskassi on kuin koru ja taideteos samaan aikaan. Iiris suunnittelee kukkien hankkimista boudoairiksi muutetun parvekkeensa katseenvangitsijaksi.

 

green_96B2978

Lemiläiset perunat on helpointa noutaa kauppatorilta! Myös raparperit, tillit ja sipulit kiinnostivat Iiristä, sillä tuoreet raaka-aineet ovat kaiken ruoanlaiton ja leipomisen a ja o! Vihreys on aina muodissa!

 

lila_96B3003

Kauppatorin vilinää on rauhoittavaa välillä seurailla kauppahallin design-pöytien äärellä. Violetti Metropoli-kassi keskustelee upeasti tummasävyisten pintojen kanssa.

 

blue_96B3045

Torilla on mukava istahtaa hetkeksi kahvikioskille. Citynaisemme oli sopinut lounastapaamisen citymiesystävänsä kanssa. Sininen Metropoli-kassimme sointuu sopuisasti citymiehen kauluspaitaan. Vety, kaikilla mausteilla!

 

black_96B3138

Kirsikoita saa jo J. Ahosen myyntikojulta. Trendikäs musta Metropoli-kassi luo kontrastia valkoisille telttapinnoille ja Iiriksen citypaidalle.

 

blue_96B3114

Kun ostoskierros on suoritettu, voi kauppatorilla istahtaa hetkeksi herkuttelemaan jäätelöllä. Jos ei käsintehtyjä artesaanijäätelöä, niin ainakin käsinpyöritettyjä palloja saa molemmilta puolilta toria. Jälleen valittu sininen Metropoli-kassi hehkuu kilpaa Iiriksen hymyn ja sinisen taivaan kanssa.

 

Hanki oma suurkaupunkikassisi Hito hyvän ostoskeskuksesta tai sataman ympäräkioskilta. Tervetuloa shoppailemaan!

Leave a Reply