Pantteribokserit ja vetystringit ovat Lappeenrannan kuumimmat kesäasut

pantteri_96B9857

Etelä-Karjalan jännittävin maakuntabrändi, Hito hyvä, laajentaa tänä vuonna kesämallistoaan myös miesten alusvaatteisiin. Sataman ympyräkioskin kauppakeskuksesta (Tullipizzan ja satamatorin väliseltä alueelta löytyvä) sekä Hito hyvän kansainvälisestä verkkokaupasta voi tästä päivästä alkaen hankkia itselleen, ystävälleen, naapurilleen, puolisolleen tai lemmikkieläimelleen upeat Pantteri-bokserit.

Bokserit ovat laadukasta internetin ihmeellisestä maailmasta pitkällisen etsinnän jälkeen löytynyttä tavaraa, jonka materiaali on 100% keinokuitua. Valmistaja on kallellaan erotiikkaan päin, joten bokserit hyväilevät juuri oikeista paikoista – onpa tiukahkoon malliin muotoiltu jopa etuvarustukselle oma turva-alue, eli niin sanottu munatasku.

Pakaran kohdalla housuissa lukee HITO HYVÄ PANTTERI – ettei kenellekään jää epäselväksi, millainen savannien itsevarma kissaeläin on tässä tapauksessa kyseessä.

pantteri_96B9902

Pantterit ovat sopeutuvaisia eläimiä

Kuten monet tietävät, Lappeenranta on paitsi kettujen, myös pantterien kaupunki. Fazerin makeistehdas valmistaa Korkkitehtaan rannassa Pantteri-karamelleja, ja onpa television mainoskatkoillakin nähty pantterikuvioisia uimahousumalleja.

Pantterit ovat eläinlajina pääosin tuttuja Saharan eteläpuolisesta Afrikasta, mutta koska ne ovat hyvin sopetuvaisia eläimiä, ovat ne levittäytyneet aina Siperiaa ja Himalajan vuoristoa myöten. Nyt pantterit rantautuvat myös villiin ja vapaaseen Etelä-Karjalaan.

pantteri_96B9876 pantteri_96B9871

pantteri_96B9878

Pantterin virallinen nimi on leopardi. Pantteri on pesiytynyt suomeen leopardin latinankielisesta nimestä Panthera pardus. Pantterin tunnistaa mustista täplistä ja keltaisesta pohjaväristä, mutta eläinkunnassa tunnetaan myös mustia panttereita, albiinopanttereita ja kuvissammekin esiintyviä harmaita panttereita. Niitä ei tosin pidä sekoittaa puumiin, vaikka molemmat ovatkin kissaeläimiä.

Pantteribokserit sopivat kaikille, jotka tunnistavat itsessään pienen tai isommankin villiyden.
”Vaikka mallimme onkin varsin tyylikäs ja raamikas harmaa pantteri, suosittelemme boksereita ihan kaikille, jopa itsellemme. Tärkeintä ei ole miltä näytät, vaan kuinka syvällä sisäisesti hehkut eläimellistä voimaa,” kertoo Hito hyvän toimitusjohtaja Arttu Muukkonen mukavat pantteribokserit päällään.

pantteri_96B9968

Faktatietoa panttereista:
– Hännän pituus 60-110 senttiä
– Uroksen paino 40-120 kiloa
– Käpälät ovat leveät ja vahvat, jalat melko lyhyet ja tanakat

 

Vety-stringit tulevat takaisin!

stringit_96B2864

Atomi vai vety? Savu- vai keittokinkku? Ja saako laittaa kaikki mausteet? Nyt saa laittaa, sillä Hito hyvän ensimmäisen kesän klassikkotuote, vety-stringit, ovat taas täällä! Kaikilla mausteilla, savu- ja keittokinkulla sekä tuplamunalla ryyditetty ihastuttava design-alusvaate sopii kaikille lappeenrannan suosikkiaamiaisen, -välipalan, – lounaan, -illallisen, -iltapalan sekä yöruoan ystävälle.

Noin viidensadan kalorin herkku on löytänyt tiensä jälleen stringien etukolmion keskelle parhaalle paikalle muistuttamaan siitä, mistä lappeenrantalaiset kaiken elinvoimansa ammentavat.

Stringit saapuvat pienessä siistissä paketissa, joten lahjapaperiin käärittynä hyväuskoinen luulee saavansa lahjaksi korun. Tosin stringit ovat niin kauniit, että nehän ovat suorastaan jalometallia – loistava lahjaidea, siis.

stringit_paketti_96B2866

Vety-kuvio on tuttu myös Hito hyvän logosta. Sen on suunnitellut Hito hyvän taiteellinen johtaja Samu Koskinen. Hän olisi/ei olis uskonut, miten suuren suosion vetykuvio saavuttaa – siitä on mallinnettu jopa tatuointeja.
”Vetykuvio on luonnosteltu aikoinaan omien makutottumusteni mukaan. Runsaasti savukinkkua, ei kurkkusalaattia ja sinappia”, Koskinen kuvailee ikonisen kuvan syntyhistoriaa, jota on myös kopioitu muun muassa lehtiin ja muihin kuvituksiin.

 

Kaupassa myös klassisia t-paitoja ja kangaskasseja

kassi_96B2871

Kesän tuotevalikoimaan kuuluvat myös uudet ihastuttavat värit suosituissa Suurkaupunki-kangaskasseissamme sekä aina yhtä vakuuttavat Mie <3 LPR -t-paidat sekä moderni ikoni, Suurkaupunki-t-paita.

Vaikka verkkokaupassa on kuvia vain miesten paidoista, löytyy kaikista paidoista sekä miehille että naisille muotoonleikattu malli.
Tervetuloa shoppailemaan!

 

Verkkokauppa:
Hito hyvä ostoskeskus

Leave a Reply